Om företaget

Metalltryckning i Hovslätt AB bildades 1955 och har därmed verkat över 60 år i branschen! Vi var en av pionjärerna i Sverige när det gäller trycksvarvade rostfria köksmått och bunkar. Under företagets mer än 60-åriga verksamhet har inriktningen successivt övergått till att helt bli en kvalificerad underleverantörspartner när det gäller uppdrag innefattande trycksvarvning, dragpressning eller excenterpressning.

Idag återfinns kunderna såväl bland stora multinationella företag som småföretag. Våra mer än hundra återkommande kunder finns spridda runt om i Sverige, men även utomlands och verkar inom ett brett spektrum av branscher, alltifrån ventilations- och belysningsindustri till läkemedelsindustri. Vi är idag andrapartscertifierade till ett antal av våra större kunder.

Vi håller en hög miljöprofil i vår verksamhet och i tillverkningsprocesserna används nästan uteslutande tillsatser vars miljöpåverkan är minimal eller ingen alls. Spillmaterial som uppkommer i tillverkningen lämnas till återvinning. Vi bedriver ur miljöbalkssynpunkt ingen tillståndspliktig verksamhet.

Under företagets över 60 år i branschen har en omfattande kunskapsuppbyggnad och erfarenhet byggts upp som tillsammans med stabil ekonomi borgar för bästa möjliga kundservice.

Verksamheten bedrivs i egna lokaler ca. 7 km söder om Jönköping. 

Företaget har sin verksamhet i Hovslätt strax söder om Jönköping